Les obres

 

 

HESPOBLEUn grup de veïns de Salt i de Santa Eugènia de Ter de diferent origen i edat ha elaborat a través de les seves pròpies experiències i records una obra que mostra l’evolució d’un poble, tant a nivell econòmic com social, a través de diferents migracions. Amb aquesta obra, dirigida per Catalina Lladó i produïda per Reinald Roca, es busca la presa de consciència de les múltiples fesomies que adopta la intolerància als canvis, i com ens afecta en la convivència i la cohesió social.

Actrius i actors: Eva Barcardí, Chusa Àlvarez, Cherif Balde, Carolina Cortés, Anna Vila, Aya Sima i Josep Hernández, i els músics Arfang  Sane i Bacary Sane.

VÍDEO: http://www.tv3.cat/videos/4697971

 

 

Dones 14Una obra de teatre que inclou les històries reals, colpidores i reivindicatives d’una xilena, una senegalesa i una marroquina que resideixen en diferents localitats catalanes. A través de la música i el teatre, les tres històries aporten la força del seu compromís polític i social en la defensa dels drets humans a través dels seus relats més íntims.

Actrius i actors: Júlia Canals, Christina Bauer, Olga Taravilla, Bernat Grau, Rafael Lama, Sergio Quiñones. Cor: Carme Paradeda, Sara Palà i Núria Batllem

VÍDEO: http://www.tv3.cat/videos/4753631/Relats-de-vida

 

IMG_3381

Un veterà actor i director de teatre i un jove sarahule porten l’adaptació d’una obra de Bernard-Marie Koltés a l’escenari. Del joc entre la ficció i la realitat, en sorgeix un univers combinat de profundes emocions personals i acusacions públiques contra el racisme.

Actors: Janot Carbonell i Kissima Sillah

VÍDEO: http://www.tv3.cat/videos/4584331/Kissima-i-Janot

CONDICIONS TÈCNIQUES DELS ESPECTACLES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s